Loreta rimta kiemo puošyba užsiima jau ketverius metus, bet puoštis Kalėdoms mėgo nuo pat vaikystės. Šiemet ji šventiška nuotaika užkretė ir kitus miestelio gyventojus, kurie Šiaulių rajone esantį miestelį pavertė tikra kalėdine pasaka.

„Manau, kad pas mus apskritai jauku ir šventiška, nes visas miestelis gražiai pasipuošęs, kiek mes važinėjome per kitus miestelius ir lyginome, tai mus labai nustebino. Šiemet dar daugiau visi puošėsi, net įvažiuojant į mūsų gyvenvietę galima pastebėti, jog papuošimų tikrai daug", kalbėjo Kužių miestelio gyventoja.

Pasak Loretos, ji kiemą puošė kartu su savo vyru. Pora nusprendė šiais metais viską realizuoti su skoniu ir mintimi.

„Kaip matote, yra tvora, kuri papuošta egiptietišku stiliumi. Kadangi keliauti šiuo metu negalime, norėjome pasidaryti atostogas savo kieme", pasakojo Loreta.

Nors didžiąją dalį Loretos kiemo puošybos sudarė lemputės,moteris didelės sąskaitos už elektrą gauti nesitiki.

„Tos LED'inės lemputės daug elektros nenaudoja. Turbūt sunkiausia buvo sujungti laidus, mes dar juokaujame, kad nusipirkome pusę Šiaulių prailgintuvų", komentavo Loreta.

Pasak Loretos, ji labai tikėjo puošybos idėja, todėl sunkumų ar išbandymų puošiant kiemą nebuvo. O vietiniai miestelio gyventojai įvertino Loretos ir jos vyro puošybą atvyksta pasižiūrėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)