16
Kitas

Nykštukų takais

Ar kada svajojote atsidurti stebuklingame L. Carrollo Alisos pasaulyje? Iš arti pamatyti, kaip sukasi planetos? Nusikelti į paslaptingas jūrų gelmes nesušlapus nė kojos piršto? O gal tiesiog pasigrožėti dar niekur nematytomis meninėmis šviečiančiomis instaliacijomis? Viso šito ir dar daugiau gali tikėtis pamatyti nusprendę išbandyti šviesų parkų siūlomas pramogas.

Tikimės, kad šis sąrašas padės lengviau apsispręsti, kur nuvykti, kad liktų tik patys geriausi įspūdžiai. Skirtingos vietos kiekvienam – ir pagal skonį, ir pagal kišenę.

Ugnies instaliacijų parkas Liepkalnio vandens saugykloje

Gruodį neseniai atvertoje Liepkalnio vandens saugykloje veiks kalėdinis ugnies instaliacijų parkas. Vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami pasigrožėti Lietuvos menininkų ir inžinierių sukurtomis degančiomis instaliacijomis.

Ugnies instaliacijų parkas Liepkalnio vandens saugykloje

Organizatoriai pasakoja, kad įžiebtų ugnies instaliacijų degimą palaikys propano-butano dujos, o parko viduryje viso renginio metu bus deginamas aukuras.

Tačiau tai dar ne viskas. Atvykę galėsite ne tik pasigrožėti ugnies instaliacijomis, mat vandens saugykloje įsikurs kalėdinis miestelis, šurmuliuos prekybos mugė, veiks maisto furgonai. Mažieji lankytojai bus kviečiami susitikti ir pabendrauti su Kalėdų Seneliu ir pasigaminti kalėdinių dovanų jo dirbtuvėse, pavyzdžiui, žvakę, talismaną, mandalą, ar sužaisti senovinį žydišką žaidimą.

Ugnies instaliacijų parkas Liepkalnio vandenvietės teritorijoje – Liepkalnio g. 20, Vilnius.

Parkas veiks nuo gruodžio 8 iki 22 d. antradieniais–penktadieniais, 16.00–21.00 val., ir šeštadieniais–sekmadieniais, 10.00–19.00 val.

Bilietų kainos:
vaikams iki 2 m. – nemokamai;
moksleiviams, studentams, senjorams ir neįgaliesiems – 2,5 Eur;
suaugusiems – 3 Eur.

Lauko teritorija lankoma nemokamai, kitos dirbtuvės – už papildomą kainą.

Ugnies instaliacijų parkas Liepkalnio vandens saugykloje

Šviečiančios džiunglės Vingio parke

Gruodžio 1 d. duris, o tiksliau – vartus atvers šviesų takas „Džiunglių knyga“. Naujos dekoracijos įsikurs pačiame Vingio parke.

Organizatoriai ekspozicijoje priskaičiuoja daugiau nei 200 šviečiančių figūrų. Šviesų take sutiksite beždžiones, žirafas, vilkus, dramblius, gepardus, zebrų šeimyną bei dar daug kitų džiunglių gyventojų. Jūsų kelias vingiuos palei lotosų jūrą, krioklį, gėlių oazę. Čia kurkia varlės, plasnoja drugiai ir flamingai, kleketuoja papūgos.

Šviesų takas „Džiunglių knyga“

Taip pat jūsų lauks didžiulė Kalėdų kompozicija: elnių traukiamos Kalėdų Senio rogės. Teritorija – specialiai iliuminuota ir įgarsinta.

Šviesų takas „Džiunglių knyga“ – Vilnius, Vingio parkas (patogiausias įėjimas iš Geležinio vilko g., lankytojams rekomenduojame atvykti viešuoju transportu)

Takas švies nuo gruodžio 1 iki sausio 7 d.: iki sausio 23 d. penktadieniais–sekmadieniais, o nuo Kalėdų – kasdien, 16:00–21:00 (paskutiniai lankytojai įleidžiami 20.00).

Bilietų kainos:

suaugusiojo bilietas – 16 Eur;

bilietas su nuolaida – 14 Eur;

šeimos bilietas (2+2 arba 1+3): 53 Eur;

vaikai iki 2 metų įleidžiami nemokamai.


16
Kitas

Nykštukų takais

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją