Šurmuliuoja kalėdinė mugė, o šalia eglės įsikūrusiuose kalėdiniuose nameliuose miestelėnai ir miesto svečiai gali įsigyti ir pasivaišinti vietos verslininkų pagamintais šventiniais gardumynais.

Kupiškio eglė

Šiais metais šalia kalėdinės eglės įrengta Kalėdų Senelio rezidencija, kurioje vaikai galės susitikti su Kalėdų seneliu. Čia stovės stebuklinga Kalėdų senelio pašto dėžė, į kurią iki pat šv. Kalėdų bus galima įmesti laiškus su aprašytais norais, svajonėmis, viltimis. Tikrai neabejojama, kad viskas išsipildys!

Kupiškio eglė

Kalėdinės puošybos tema – kupiškėniški sodai. Stilizuoti kupiškėniškų sodų elementai, pagaminti vietos tautodailininkės I. Vapšienės, sūpuosis ant eglutės, praeivių žvilgsnius trauks jos gamintas ypatingas sodas – eglės viršūnės puošmena. Tikimės, kad kupiškėnės rankų darbo eglutės puošmenos padės sustiprinti bendrystės jausmą, o ne vienas kupiškėnas su pasididžiavimu ištars: Pati gražiausia eglutė, nes ji – MŪSŲ!“.

Kupiškio eglė

Renginį vainikavo šventinių fejerverkų lietus.

Kupiškio eglė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)