Rodos, tai tik papildoma maža detalė visuose šventiniuose papuošimuose, tačiau panašu, kad internautams ji labai patiko. Prie šio užrašo vienas po kito fotografuojasi feisbuko vartotojai ir tokiu būdu visiems savo socialinio tinklo draugams siunčia linkėjimus iš Vilniaus.

Progos nusifotografuoti prie šio užrašo nepraleido ir Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius. Fotografiją, kurioje jis įsiamžinęs su savo žmona, dukra ir šunimi meras patalpino socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“. Prie nuotraukos politikas pasidalino ir užrašu anglų kalba: „Linkėjimai iš Vilniaus nuo pusės mūsų šeimos. Kiti du vaikai linkėjimus siunčia iš jaukių namų“.

Šis šviečiantis užrašas tikrai ne vienintelis šventinis atributas, kuris šiais metais sulaukė internautų dėmesio. Pirmiausiai, lapkričio pabaigoje, feisbuko vartotojai suskubo diskutuoti apie sostinės eglutės papuošimus. Nuomonių būta įvairių, tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė internautų pokštas, kai kompiuterinių programų pagalba eglutė buvo paversta cerkve: ant viršūnės uždėtas cerkvės kupolas, o pati eglė nuspalvinta Rusijos vėliavos spalvomis.

DELFI primena, kad eglutės kūrėjai tuomet iš tokių pokštų pasijuokė ir džiaugėsi, kad eglutė kelia diskusijas. Už eglės puošimą atsakinga architektė, „Švenčių studijos“ vadovė Jolanta Tūraitė DELFI sakė, kad tikisi, jog šiais metais eglutė pateks į pasaulio gražiausiųjų sąrašus. Įžiebus eglutę šios svajonės išsipildė - eglutė pateko ne tik į gražiausių, bet ir ekstravagantiškiausių pasaulio eglučių sąrašus. O pats Vilnius atsidūrė tarp rekomenduojamų krypčių žiemos atostogoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)