Pasak idėjos autorės, vaikystėje ją žavėjo senelių ir tėvų pasakojimai apie Kalėdų laukimą, kaimo sodybas ir speiguotas žiemas.

„Įsivaizduojamos sodybos, nuo šalčio braškančios tvoros, lietuviškos tradicijos, jaukus stebuklo laukimas žavėjo mane. Ir štai dabar visa tai atgimė kaimelyje Minis“, – pasakojo Agnė.

Darbas reikalauja ypatingai daug kruopštumo, Agnė stengiasi atkurti kuo tikresnį namukų ir dekoracijų vaizdą, o taip pat viskas daroma iš tvarių medžiagų.

„Tai rankų darbo nameliai, dekoracijos. Viskas daroma iš panaudotų dėžių, kiaušinių dėklų. Dydis maždaug 1:12. Nameliuose yra mini daikteliai, baldukai, stengiamasi atkurti kuo tikresnį vaizdą“, – pasakojo idėjos autorė.

Pati Agnė pasidalino, jog šiuo metu dirba logoterapeute, bet tuo pat metu siekia realizuoti savo svajonę.

„Aš esu logoterapeutė, specialioji pedagogė, dirbusi su įvairių raidos ir sveikatos sutrikimų turinčiais vaikais bei suaugusiais. Šiuo metu auginu 2 mažamečius beniukus ir bandau realizuoti savo svajonę“.

Delfi kviečia ir Jus dalyvauti kalėdiniame konkurse: dalinkitės savo namų, kiemų gatvių puošybos nuotraukomis ir trumpomis istorijomis. Nuorodą į kalėdinį konkursą ir visas taisykles rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)