1. Statulėlės

Net jeigu iš pradžių statulėlę gavęs žmogus sušuks, kad tai labai miela, retai kam tokia dovana patinka. Vėliau jos renka dulkes tamsiausiame spintos kampe, arba būna ištremiamos į giliausią stalčių ir visi sutartinai pamiršta apie jų egzistavimą.

Reindeer

2. Kalėdinis megztinis

Jeigu žmogus, kurį norite nustebinti nėra „hipsteris“ ar mielus dalykus mėgstanti paauglė, ši dovana tikrai bus blogiausia idėja.

Tacky Sweater

3. Kalėdinis kaklaraištis

Tai beveik prilygsta kalėdiniam megztiniui. Tokį kaklaraištį gali užsidėti tik kartą per metus, o likusį laiką jis bus visiškai nenaudojamas.

Christmas Tie

4. Kojinės

Dar blogiau, jei jos per mažos, per didelės ar per margos. Pripažinkite, būtų keista verslo susitikime pamatyti vyrą, dėvintį briedžiukais papuoštas kojines.

Trekking XXL 100 Socks

5. Virtuviniai įrankiai

Nors tai praktiška, tačiau tikrai nedžiuginanti Kalėdų dovana. Tad jei žmogus pats nepageidavo Kalėdoms gauti puodą, jam jo nedovanokite.

old kichen stuff

6. Knyga

Nors knyga tikrai nėra pati blogiausia kalėdinė dovana, kyla didelis pavojus nepataikyti su jos tematika. Knygų mylėtojui galite padovanoti jau skaitytą knygą, o jų nemėgėjui – tokią knygą, kuri gali likti net neatversta.

books

7. Vonios reikmenys

Gavęs tokią dovaną žmogus mažų mažiausiai pagalvos, kad prastai rūpinasi asmenine higiena. Be to, tikrai kiekvienas namuose turi dušo želės ar šampūno, tad dovanoti dar vieną šios priemonės buteliuką tikrai nėra labai originalu.

Shower Gel 2351

8. Pliušinis žaislas

Taip, vaikams ši dovana tinka, tačiau paaugliams ar suaugusiems – tikrai ne.

Stuff Toys

Nuotraukos iš http://www.flickr.com

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)