1 metro 70 centimetrų eglutė padabinta aukso ir juodos spalvos stikliniais apvaliais žaislais, o vietoje įprastos karūnos žėri deimantas. Vienos prabangiausių eglučių Lietuvoje puošybos idėjos autorius: žinomas floristas Andrius Plindinas.

„Iš tiesų, eglutė nuo viršaus iki apačios ypatingai žėri: jos puošybai panaudojau 80 didelių krištolo lašų“, – pasakoja nestandartiniais puošybos elementais pagarsėjęs floristas.

„Šį kartą rinkausi būtent krištolą dėl jo unikalaus gebėjimo pagauti šviesos spindulius, tačiau yra minčių galbūt po metų ar kitų krištolą pakeisti tikrais deimantais – gyvename vieną kartą, tad stengiuosi nevaržyti savo fantazijos, juolab, visuomet šalia yra žmonių, palaikančių mano nestandartinius sprendimus“, – šypsosi Andrius.

Eglutę pirmą kartą turėjo galimybę pamatyti studijos „Karatas“ svečiai ypatingo Kalėdinio renginio metu.

„Idėja būtent taip papuošti eglutę kilo būtent Andriui – palikau jam laisvę kurti, prašydama tik vieno: kad eglutėje atsispindėtų mūsų studijos pagrindinė simbolika – aukso spalva ir deimantai. Rezultatu likau sužavėta ir aš, ir mūsų vakaro svečiai“, – pasakoja deimantinių papuošalų ir antikvaro studijos įkūrėja Kamilia Lazauskienė.