„Po nedidelės pertraukos dizaineriai ir kūrėjai į Kalėdinį dizaino skverą grįžta kupini naujų idėjų. Nors pandemija paskatino juos aktyviau pristatyti savo darbus internetinėje erdvėje, dar niekas nesugebėjo pakeisti gyvo bendravimo su pirkėjais ir skvero lankytojais“, – sako Tomas Urbonas, Kalėdinio dizaino skvero atstovas ir Šiaurė šalių dizaino asociacijos vadovas.

T. Urbonas priduria, kad didžiausiu Kalėdinio dizaino skvero kūrėju iššūkiu ir tikslu išlieka noras įtikti ištikimiausiems mugės lankytojams, tad kasmet kokybės kartelė kyla vis aukščiau. Ieškantiems originalių ir išskirtinių dovanų Kalėdoms, šiemet bus siūloma įsigyti juvelyrikos, keramikos dirbinių, taip pat madingų drabužių ir aksesuarų. Mugėje netruks ir dirbinių, kurie pagaminti naudojant neįprastas technikas ir naujausias technologijas.

Organizatoriai skelbia, kad šiemet Kalėdiniame dizaino skvere bus galima sutikti tokius prekių ženklus kaip DEA Jewelry, Raimondas Aškelovičius juvelyrika, VAIDUS, Audrius Lukauskas, Terra recognita, PUR'POSE, Design by Reda, DENAfashion, Proud to be LITHUANIAN ir kt.

Kalėdinis dizaino skveras veiks gruodžio 13–16 d. nuo 11 iki 19 val., o sekmadienį, gruodžio 17 d. nuo 11 iki 16 val.

Daugiau apie „Kalėdos sostinėje 2023“ renginių programą www.kaledossostineje.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją