Visoje Lietuvoje, 44 šalies vietovėse, maltiečių savanoriai ištisus metus globoja 2320 senelių, kasdien susiduriančių su nepritekliumi bei vienatve – atveža šviežiai pagaminto karšto maisto ir skiria jiems taip svarbaus žmogiško dėmesio.

Maltos ordino pagalbos tarnyba šiemet jau 18-ąjį kartą kviečia visuomenę susitelkti ir jau lapkričio mėnesį pradėjo keliones po šalį su „Maltiečių sriubos“ renginiais. Jų metu žmonės vaišinami sriuba, tortu ir kviečiami prisijungti prie kilnios akcijos globojant skurstančius senolius – paaukoti pinigai leidžia metai iš metų sukti šį gerumo ratą ir pasirūpinti silpnesniais visuomenės nariais.

„Palaikome šią maltiečių misiją ir jau septintus metus kartu keliaujame po Lietuvą. Vaišiname susirenkančius žmones mūsų konditerių gaminamų „Meistro kokybės“ tortų gabalėliu ir tikime, kad betarpiškas bendravimas ir dėmesys daugiau žmonių paskatins aukoti. Juk kartais pakanka tiesiog paprašyti ar priminti apie gerų darbų galimybes“, – pranešime spaudai sako Jolanta Bivainytė, „Maxima LT“ generalinė direktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją