Kiekvienas išdabintas kampelis suteiks džiaugsmo visai šeimai, padės sukurti šiltesnę atmosferą, primins, kokie brangūs mums yra patys artimiausi žmonės, su kuriais, atėjus šventėms, kartu sėsime prie kalėdinio stalo, įamžinsime bendras akimirkas prie eglutės.

Daugeliui iš mūsų tikrai netrūksta nei gabumų, nei skonio, namams išpuošti nereikia ir ypatingų išlaidų, tam atsirastų ir pakankamai laiko – didžiausia kliūtis yra nusiteikimo nuslopinimas, klaidingai įsiteigiant sau, esą nesugebėsiu to padaryti ir kam išvis to reikia.

Kuriant kompozicijas, galima panaudoti ne tik žaislus, žvakes, įvairių formų snaiges, eglės šakeles ar kitus tradicinius elementus, bet ir iš pažiūros ne visai įprastas puošybos detales: smilgas, kankorėžius, aukso arba sidabro spalvomis nupurkštus graikinius riešutus, džiovintų rožių žiedlapius, cinamono lazdeles, kriaukleles.

Nereikia bijoti eksperimentuoti – puošybos procese panaudokime apverstas taurių formos žvakides ar vazas, ant kurių pagrindo tuomet galima uždėti žaislus, žvakes, kitus elementus, tobulinant spalvų ir atspalvių gamą, formas.

Parinkus apšvietimą, regis, paprasta vaza su žaisliukais, kankorėžiais, dekoratyviniais stiklo rutuliais, virsta puošniu, įvairiomis spalvomis tviskančiu kūrinėliu, jaukios, širdį sušildančios aplinkos dalimi.

Būtent ši aplinka mums ir mūsų artimiesiems dovanoja puikius įspūdžius, vis labiau stiprėjant Kalėdų dvelksmui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją