Artėjant vidurnakčiui, aikštė prisipildė žmonių. Vidurnaktį iš šalia esančio Sereikiškių parko pasipylė šventiniai fejerverkai. Žmonės kėlė šampano taures, vieni kitus sveikino apsikabinimais ir bučiniais.

Linksmybių įkarštyje reikėjo saugotis, kad nesužeistų į dangų leidžiami fejerverkai, o atslėgus šurmuliui, aikštėje voliojosi tušti buteliai.

Kaunas griausmingai pasitiko 2013-uosius

Kaune Naujieji – 2013-ieji – metai pagrindinėje miesto aikštėje pasitikti su grupe „Studentės“ ir „El Fuego“. Šiais metais scena aikštėje nebuvo pastatyta – atlikėjai kūrinius atliko iš Rotušės balkono.

Koncertas prasidėjo likus pusvalandžiui iki vidurnakčio. Tokiu metu į Rotušės aikštę pradėjo plūsti ir kauniečiai. Šventės metu eismas aplink aikštę buvo uždarytas.

Aikštės prieigose budėjo didelės policijos pajėgos. Neblaivių ir agresyvių asmenų aikštėje nebuvo matyti, o didžiausią pavojų šį kartą kėlė pačių žmonių atsinešti fejerverkai ir petardos. Sprogimai griaudėjo tiesiai žmonėms po kojomis.

Vidurnaktį Kauno dangų nušvietė šventinis fejerverkas.


Po nakties linksmybių sausio 1-oji Vilniuje išaušo saulėta ir šilta. Apie pietus į sostines gatves išėjo pasivaikščioti nemažai vilniečių. Pasidžiaugti gražiu oru išlindo tėvai su vaikais, vyresnio amžiaus žmonės ir po nakties siautulio atsigavęs jaunimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (577)