Vaizdo klipas, patalpintas „Youtube“, sulaukė jau virš 700 tūkst. peržiūrų – jame šviesų instaliacija spindinčios Kalėdų eglutės, snaigės, vainikai, varvekliai ir viskas užsidega ir užgęsta sinchroniškai pagal muzikos ritmą.

Jau keletą pastarųjų metų Johnas Stormsas puošdavo savo šeimos namus lemputėmis, kurios užsidegdavo pagal muzikos ritmą. Jis pasirenka savo šeimos mėgstamas ar tuo metu populiariausias melodijas. Šių metų šou paruošta pagal maždaug 12 dainų.

J. Stormsas pradėjo kurti šiuos ekstravagantiškus pasirodymus norėdamas pratęsti tuos mielus vaikystės prisiminimus ir pasidalinti jais su aplinkiniais ir jam pavyko. Vaikai paprašyti mielai šoka gatvėje ir kaimynai sako, kad šis „šokantis“ namas jau tapo švenčių tradicija. J. Stormsas teigia, kad jis taip daro vaikų džiaugsmui.

Jis uždega lemputes per Padėkos dieną ir jos dega iki pat Naujųjų metų. Kiekvienais metais J. Stormsas apsirūpina pigiomis dekoracijomis per šventinius išpardavimus, pradeda rinktis dainas dar rugsėjį, po to dekoruoja namą ir lapkritį išbando lemputes.

Kaip programinės įrangos inžinieriui, jam nesunku suderinti lempučių šviesas su muzika, nors kai kurių dainų melodijos sunkiau suderinamos su šviesa. Stormsas savo darbų schemomis dalijasi su kitais panašų hobį turinčiais žmonėmis. Jis suprogramuoja kiekvieną dainą – melodiją,vokalą, paskui programuoja šviesas. Kiekvieną kompozicijos detalę, pvz., eglę ar girliandą, jis turi junginėti atskirai.

"MTV" apdovanojimai, atlikėjas Psy
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)