Požiūris, keičiantis gyvenimo trukmę ir kokybę

„Longevity“ konferencija – dviejų dienų nuotolinis renginys visiems „Delfi“ ir „Delfi Plius“ vartotojams, kurio tikslas – padėti suprasti, kaip galima ženkliai padidinti gyvenimo trukmę ir kokybę. Pirmą kartą Lietuvoje organizuojama konferencija žiūrovams mėgins kuo aiškiau atsakyti į klausimus kaip gyventi sveikiau ir ilgiau, kaip gyventi kokybiškai, kokių veiksmų reikia imtis jau dabar ir t.t.

„Tikrai nieko nenustebintume, jei praneštume, kad vyks dar vienas renginys apie sveikatą. Jų paskutiniais metais išties daug. Bet šįkart į temą žiūrime taip plačiai, kaip dar nė vienas renginys nebuvo pažiūrėjęs. Yra šimtai veiksnių, galinčių prisidėti prie žmogaus ilgaamžiškumo ir kuo giliau į šią temą neri – tuo labiau plečiasi akys nuo to, kiek nežinai, kiek naujovių yra pasaulyje, kiek žmogus pats savo rankose turi galimybių sau padėti. Tikiu, kad tos dvi dienos prisidės prie daugybės žmonių ilgesnio, laimingesnio, pilnavertiškesnio gyvenimo“, – pranešime spaudai kalba „Delfi“ konferencijos sumanytoja Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Sandra Meškauskaitė-Stepšienė

Nuo teisingo miego iki įrankių anksti pastebėti ligą

Praktiniai gerai žinomų pranešėjų patarimai padės suprasti, kaip padidinti proto ir kūno efektyvumą, puoselėti emocinę sveikatą ir praplėsti žmogaus ribas. Konferencijoje bus daug kalbama apie regeneracinę mediciną, genetiką, bioinžineriją, dirbtinio intelekto taikymą, mitybą, gerontologiją ir svarbiausias mokslo naujienas šiose srityse. Be to, bus atsakyta į ne mažiau svarbius kasdienius klausimus – kokia žmogaus kūno temperatūra turėtų būti miegant, ką valgo ilgaamžiu norintis būti žmogus, kaip išlaikyti emocinį stabilumą nestabiliais laikais, kokį kokteilį geriausia išgerti kiekvieną rytą ar ką iš tiesų gali vis populiarėjantys pasaulyje CBD produktai.

„Tai, kad sveikata – vertybė, daugeliui aišku. Prancūzų poetas Pierre'as Jeanas de Beranger yra pasakęs, kad sveikata – išmintingųjų honoraras, ir už šį honorarą gaunama viskas, kas vadinama gyvenimo džiaugsmu,“ – sako pagrindinio konferencijos partnerio atstovas „Northway“ medicinos centrų šeimos gydytojas Valerijus Morozovas.

Spalio 16–17 dienomis vyksiantis nuotolinis renginys turės net dvi erdves – pagrindinę salę, kurios turinys bus prieinamas Delfi Plius vartotojams, ir pokalbių erdvę, prieinamą visiems „Delfi“ skaitytojams. Iš viso planuojama net 12 valandų tiesioginių transliacijų ir daugiau kaip 20 pranešėjų, kurie savo įžvalgomis prikausto minių dėmesį.

Valerijus Morozovas

Po konferencijos vadovai išeis geresni

„Konferencijos pranešėjai pristatys ne tik naujausius išradimus, inovatyvius sprendimus ilgaamžiškumo srityje, kaip antai geriausius įrankius pastebėti ligas kuo anksčiau ar nuraminti savo smegenis, bet ir atsakys į pačius svarbiausius klausimus emocinės savijautos, fizinių galimybių, neuromokslo, žmogaus sąmoningumo didinimo, net miego srityse“, – pasakoja S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Konferencijos turinys pasitarnaus ne tik savo gerove besirūpinantiems žmonėms, bet ir korporacijų vadovams, verslo atstovams, kuriems rūpi jų darbuotojų savijauta, mat dalis renginio bus skirta sužinoti, kaip sąmoningas vadovas gali padėti savo komandai jaustis gerai, siekti bendrų tikslų, išlaikyti koncentraciją ir sykiu puikią emocinę savijautą.

Jau greitai bus paskelbti ir konferencijos pranešėjai, informaciją galima sekti konferencijos svetainėje https://konferencijalongevity.lt, o bilietas į visą konferencijos turinį yra „Delfi Plius“ prenumerata.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Ilgaamžiškumo konferencija LONGEVITY“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)