Sutikite, frazė „Tik į priekį“ skamba net labai paprastai. Vis dėlto, Ą. Misiukevičius įsitikinęs – gyvenimas ir susideda iš labai paprastų dalykų, o ši frazė tik įrodo, kad kartais sėkmingiausi projektai „gimsta“ netikėtai ir labai natūraliai.

Sunki gyvenimo pradžia užgrūdino

Žvelgiant į Ą. Misiukevičių nejučiomis veidą gali papuošti šypsena. Juk jis – jaunas, visada linksmas, besistengiantis motyvuoti net visai nepažįstamus žmones. Vis tik, nuomonės formuotojas prisipažįsta – toks stiprus jis tapo, o ne gimė.

„Manau, kad tai, jog esu gimęs trimis mėnesiais anksčiau ir vaikystėje susidūriau su įvairiomis sveikatos problemomis, paskatino mano asmenybę susiformuoti būtent taip. Žinau, kad niekas už mane nieko nepadarys, reikia kiekvieną dieną stengtis, dirbti, daryti. Mano gyvenimas nebuvo lengvas“, – prisipažįsta plaukų stilistas.

Anot jo, nepaisant sunkių išgyvenimų, šiuo metu jis gali džiaugtis atradęs save, nors yra vos 26 metų amžiaus.

„Myliu visas savo veiklas, gyvenu kokybišką ir pilnavertį gyvenimą. Esu verslo žmogus – nemažai jau sukūriau: sėkmingą elektroninę parduotuvę, klientų nestokojantį grožio saloną „Tik į priekį“. Taip pat vedu ir tinklalaidę, esu nuomonės formuotojas „Instagram“ socialiniame tinkle“, – džiaugiasi pašnekovas.

Anot Ąžuolo, jis yra motyvuotas žmogus, todėl mėgsta kokybiškai gyventi kiekvieną dieną, net jei ir nesiklosto viskas pagal idealų planą.

„Frazė „Tik į priekį“ išpopuliarėjo labai natūraliai. Ji susijusi ir su mano asmeniniu gyvenimu. Šios frazės esmė – žodžiais „spirti“ sau į užpakalį, pamotyvuoti, skatinti imti ir daryti“, – įsitikinęs Ą. Misiukevičius.

Jo nuomone, stengtis gyventi motyvuotai reikėtų neatsižvelgiant nei į praeityje padarytas klaidas, nei į poelgius, kurių, galbūt, norisi net gailėtis.

Kai būna sunku, motyvuoja sekėjų armija

Plaukų stilistas įsitikinęs – jo sėkmės paslaptis yra labai paprasta. Tai – supratimas, kad niekada negalima pasiduoti.

„Svarbu suprasti, kad gyvenimas tęsiasi. Aš visada dariau tai, kas man patinka, kas mane asmeniškai motyvuoja, yra miela. Būtent toks elgesys ir tapo „užkrečiamu“. Tokiu būdu motyvaciją aš suteikiau ne tik sau, tačiau ir tūkstančiams sekėjų. Šiuo metu, kai man sunku, mano sekėjų armija suteikia tokį atgalinį ryšį, kad liūdėti nebesinori“, – pasakoja pašnekovas.

Jis pabrėžia, kad jam itin svarbus yra emocinis ryšys su kitais žmonėmis. Būtent tuo, jo nuomone, jis ir išsiskiria iš kitų nuomonės formuotojų.

„Mano transliuojamas turinys yra natūralus ir tikras. Būtent to žmonėms ir reikia – paprastumo, natūralumo, nuoširdumo“, – teigia Ą. Misiukevičius ir dar kartą visus paragina visada eiti tik į priekį.

Pašnekovas prisipažįsta – nuolatos sulaukia labai daug komplimentų. Vis tik, jį patį labiausiai motyvuoja tai, kad jis gali kitiems žmonėms padėti atsikratyti blogų emocijų.

„Pavyzdžiui, yra buvusi situacija, kuomet viena mergina mane susistabdė gatvėje. Ji padėkojo man už tai, kad ją įkvėpiu gyventi, kad padėjau jai „išlipti“ iš sunkios depresijos“, – dalinasi plaukų stilistas.

Jis pamini ir kitą istoriją. Viena iš Ą. Misiukevičiaus sekėjų, mergina, kuri serga onkologine liga, iki šiol yra labai dėkinga jam už teigiamas emocijas. Anot jo, ši mergina jam pripažino, kad motyvuojanti frazė „Tik į priekį“ paskatino ją nepasiduoti, stengtis įveikti ligą ir toliau gyventi kokybišką gyvenimą.

Didžiausia vertybė – šeima

Nuomonės formuotojas Ą. Misiukevičius pabrėžia, kad savo šeimos narių į „Instagram“ veiklą netraukia dėl didesnio žinomumo ar siekio susilaukti dėmesio. Viskas įvyksta labai natūraliai.

„Mano šeima – didžiausia vertybė. Jie yra patys svarbiausi žmonės mano gyvenime“, – sako jis.

Elektroninės parduotuvės įkūrėjas teigia, kad būtent šeimos nariams ir visiems kitiems likusiems žmonėms svarbu negailėti komplimentų. Žodžiai gali labai džiuginti, suteikti teigiamų emocijų. Vis tik, jis įsitikinęs, kad lietuviai kartais pagaili švelnesnio žodžio aplinkiniams.

„Komplimentai suteikia gerą nuotaiką, motyvaciją. Svarbu suvokti, kad komplimentai juk nekainuoja. Jais nudžiuginti kitus žmones vertėtų dažniau“, – įsitikinęs jis.

Ą. Misiukevičius sako, kad visi žmonės yra skirtingi. Vis tik, svarbu suvokti, kad nepaisant nieko, visi esame verti meilės, laimės ir pagarbos. Tuo vadovaujantis jis ir gyvena kiekvieną dieną bei tokiu būdu įkvepia šimtus tūkstančių žmonių.