Nors Viktorija, iširus grupei „Mango“, kuriai ji priklausė, atsipalaidavo ir nebesportuoja, patikino, jog su sportu ji žada susidraugauti iš naujo. Dainininkė prasitarė ir apie neseniai įsigytą geriamojo vandens jonizatorių, esą gerdama „gyvą“ vandenį mergina jaučiasi geriau ir džiaugiasi skaisčia veido oda.

„Žmogaus organizmas bėgant metams linkęs rūgštėti. Jonizacijos proceso metu atskiriamas rūgštinis ir šarminis vanduo. Rūgštinį išpilu, o šarminį geriu. Tuomet organizme atsiranda rūgščių ir šarmų pusiausvyra. Pradėjusi gerti tokį vandenį aš jaučiuosi daug geriau, dingo įvairios sveikatos bėdos, veido oda tapo skaistesnė, nebetinsta nei rankos, nei kojos, kaip anksčiau“, - džiaugėsi Viktorija.

Dainininkės įsitikinimu, sveikas gyvenimo būdas nėra vien sveika mityba. Tai, pasak Viktorijos, yra visų dalykų, kuriuos žmogus daro vardan savo sveikatos, visuma.

„Yra ne vien kūno, bet ir dvasinė sveikata. Jei sugebi jaustis laimingas ir džiaugiesi gyvenimu, netgi tuo, jog kas rytą pakyla saulė, o naktį pateka mėnulis, manau, kad tai labai svarbu ir kūno sveikatai, - įsitikinusi V. Perminaitė. - Pirmiausia reikia mylėti save, o tuomet įmanoma mylėti ir kitus, kurie yra aplink mane. Save mylėti privalome. Ir viską pirmiausiai reikia pradėti nuo savęs".

Dainininkė tikino tik iš dalies propaguojanti sveiką gyvenimo būdą, nes nerūko, nevalgo mėsos ir stengiasi valgyti tik sveikus maisto produktus bei vengia greito maisto ar pusfabrikačių: „Nors valgau sveiką maistą, nepateisinu kraštutinumų. Pasitaiko, kad ir aš apsilankau greito maisto restorane, tačiau itin retai. Ir tuomet skanauju tik bulvytes arba kokį žuvies patiekalą“.

„Gyvenu sveikai, mano siela sveika, tai, mano nuomone, yra sveikas gyvenimo būdas. Esu vegetarė, bet valgau žuvį. Pieno produktai mano racione taip pat beveik neegzistuoja, tik retkarčiais suvalgau jogurto, varškės pyrago ar brandinto sūrio. Toks ir yra mano supratimas apie sveiką gyvenseną“, - paaiškino ji.

Viktorija prisipažino, kad nėra visiškai patenkinta savo kūno formomis, mat pastaruoju metu stinga laiko sportui, o jo ir trūksta iki sveikos gyvensenos pilnatvės. Permainos įvyko tuomet, kai iširo grupė „Mango“ kuriai ji priklausė: „Kai koncertuodavome, prakaitas žliaugdavo, visi raumenukai išlavinti buvo, tikrai nereikėdavo eiti į sporto salę, bet ir tai kartais sportuodavau".

Dainininkė prisipažino, kad lankytis sporto salėje jai nelabai patinka - mielesnė aerobika.

"Man patinka aerobika, iki pirmo sniego visada važinėju dviračiu... Į paskaitas ir visur kitur“, - kalbėjo ji ir patikino, jog ateityje vėl ketina „susidraugauti“ su sportu.

„Tuomet būsiu visiškai sveika, žvali ir graži. Sveikame kūne bus sveika siela“, - juokėsi mergina ir pridūrė, kad kai sportuoji, jautiesi žvalus ir laimingas, net jei ir nesi tobulų kūno formų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją