Vaiva tikra, kad šie atlikėjai paliks gerą įspūdį "Eurovizijos" žiūrovams. "Jų pora žymiai perspektyvesnė nei pernai metų. Jiems abiems šiuo metu labai neblogas periodas.“

Pasidomėjus, kaip "eurovizininkai" bus sutikti tautiečių, kai po konkurso grįš į gimtinę, būrėja patvirtino, kad viskas vyks sklandžiai, jie bus įvertinti teigiamai. "Iš "Eurovizijos" jie abu išloš." V.Budraitytė patikino, kad šio mėnesio viduryje Vaidui baigėsi blogasis periodas ir nuo dabar likę metai jam turi būti sėkmingi, tad ir "Eurovizija" vyks jau geruoju laikotarpiu. 

Tačiau Vaiva nesusilaikė neišsakiusi asmeninės nuomonės, kuri skambėjo itin griežtai. "Apskritai, tai nesuprantu, ką Lietuva daro "Eurovizijoje" ir kodėl ten švaisto lietuvių pinigus. Čia mano nuomonė. Tai absoliučiai komercinis ir politinis renginys ir nemanau, kad favoritai renkami pagal dainavimo kokybę. Lietuviai į tokį renginį apskritai neturėtų važiuoti, - nuomonę dėstė Vaiva. - Lietuviai ten siunčia pakankamai gerus atlikėjus, kurie ten nieko nesukrečia. Dauguma Lietuvių nesupranta, kad tai tik žaidimas ir piktinasi, kad jie nelaimėjo, nors turėtų piktintis, ko apskritai mes ten dar važiuojame, nes kai kurios šalys ten jau nebedalyvauja. Dauguma lietuvių apskritai nesupranta šio renginio esmės."