Labai atsakingai į dalyvavimą konkurse žiūrinti Vilija papasakojo, kaip toliau ketina ruoštis artėjančiam vienam svarbiausių pasirodymų per visą savo muzikinę karjerą bei kokiomis priemonėmis kovoja su stiprėjančiu nerimu.

Mergina neslepia, kad nerimą jaučia jau dabar. „Liko dvi savaitės, o jau spazmuoja viduje. Jau ganėtinai stiprūs spazmiukai. Truputį bijau. Džiaugiuosi, kad mano gerbėjų klubas davė valerijono. Tai aš kasdien į vandens stiklinę įlašinsiu po porą lašelių, kad būtų ramybė. Energijos aš turiu. Bus daug miego. Net neabejoju, kad aš save palepinsiu. Ir aš labai tikiuosi, kad per daug nestresuosiu“, – savo nuotaikomis dalinosi Lietuvos atstovė.

Konkursui besiruošianti Vilija sako, kad saikingas skysčių vartojimas – dar vienas svarbus pasiruošimo pasirodymui elementas. „Svarbu prieš miegą nepadauginti su vandeniu, kad neatsibusčiau paburkusi. Nenoriu jaustis negerai dėl to, kad esu paburkusi ar kad mano rankos ištinusios, – kalba atlikėja. – Reikia pasistengti ir gerai atrodyti, ir gerai jaustis. Pati sau turiu padėti stipriai.“

V. Matačiūnaitė neslepia džiaugsmo dėl apsisprendimo Šarūną Kirdeikį pasiimti kartu: „Jis tai šaunuolis. Labai džiaugiuosi, kad aš jį pasiėmiau. Daug buvo visokių komentarų, kad daug tų šokėjų Lietuvoje. Aš taip gerai jaučiuosi su juo. Labai gerai. Nesame mes labai artimi, bet aš juo pasitikiu“.

Vilijos ir Šarūno treniruotė - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)