Vieno iš skaitytojų teigimu, tokios iniciatyvos sustabdytų jo kraštiečius nuo emigracijos ir sukviestų žmones gyventi ir dirbti Šilutėje.

„Per tą emigraciją visi išsilakstė, o grįžę pasistato namus, apsipirkinėja prekybos centruose. Manau, kad turėtų būti ir kažkokios pramogos, nes visi veiksmai pasidaro rutina. Nėra darbo, nėra pramogų“, - patikino vyras.

Jam antrino ir skaitytojas Lukas. Jis Šilutėje labiausiai pasigenda pramogų jaunimui.

„Labai norėčiau, kad Šilutėje būtų daugiau kavinių, kur būtų galima praleisti laisvalaikį, pavyzdžiui, geru oru pasedėti lauke. Tikrai mielai eičiau į kavinę, kurioje skambėtų gera muzika, būtų jauki atmosfera. Dabar Šilutėje tėra 4 vietos, kur galima apsilankyti. Tačiau vienoje iš jų kiemas yra uždaras ir visuomet pilnas, kitose dviejose vietose rūkymui teskirtas balkonas, o ketvirtoji vieta dažnai būna užimta - ten organizuojamos vestuvės ar gimtadieniai“, - pasakojo vaikinas.

Jis vardijo, kad Šilutėje jauni žmonės tegali apsilankyti boulinge, kur galima rasti ir biliardą arba žaisti pokerį. Tačiau vaikinas labiausiai pasigenda paprastų neįpareigojančių pramogų.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)