„Nidoje ypač sezono metu labai trūksta kirpėjos. Paprasčiausios kirpėjos. Banalu, tiesa?“,- retoriškai klausė skaitytoja.

Anot jos, Nidoje tėra vienas salonas, kuriame dirba manikiūro ir pedikiūro specialistė, kuri vos spėja aptarnauti visus norinčius vietinius klientus, o ką jau kalbėti apie atvykstančius turistus.

„Visą miestelį kerpa kas antrą savaitgalį iš Klaipėdos atvykstanti kirpėja. Todėl nuolat yra eilės. Vietiniai gyventojai ieško savo kirpėjų Klaipėdoje. Nida - kurortinis miestas, vasarą čia suplūsta gana daug poilsiautojų, kuriems taip pat aktualu pakliūti pas grožio srities specialistą nelaukiant to savaitę ar net kelias“, - patikino Nidos gyventoja.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Esi jaunas, neturi darbo ir svajoji apie savo verslą? Pildyk anketą čia, dalyvauk TV projekte ir tapk verslininku! (anketą galima pildyti iki balandžio 28 d.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)