Jei pastebite ar skundžiatės, kad jūsų mieste ar vietoje, kur gyvenate, trūksta kokių nors paslaugų, pasidalinkite idėjomis ir mintimis su potencialiais verslininkais. Padarykite tai paprastai - užpildykite anketą be jokios registracijos.

Mes gausime jūsų informaciją, paruošime jos ekspertų vertinimą ir pridėsime komentarus bei paskelbsime ją rubrikoje „Verslumo žemėlapis“. Trūkstamus verslus pažymėkite anketos žemėlapyje, kurį sumažinus ekrane matysite visas neišnaudotas galimybes.

Geriausius pasiūlymus išrinks skaitytojai, kiekvieną jų bus galima vertinti atskirai.

Savo pasiūlymus galite siųsti iki gegužės 1 d. Tuo metu pagrindiniame naujienų portale DELFI vyks verslumo projektas „Duokit šansą!“, kuriame ne tik išsiaiškinsime, kokio verslo trūksta Lietuvos regionuose, bet ir griausime nusistovėjusius verslo mitus, kalbinsime sėkmingai verslaujančius žmones, kurie dalinsis ne tik savo įžvalgomis, bet ir patarimais.

Projektą inicijuoja „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)