Ilgiausiai rinkoje veikiantis ir kitąmet 25-ąjį sezoną pasitinkantis vienintelis vietinio kapitalo kelionių organizatorius Baltijos šalyse solidžią sukaktį atšventė nepamirštamai. Renginyje dalyvavo apie 250 kviestinių svečių iš Lietuvos ir užsienio šalių: Turkijos, Egipto, Kipro, Ispanijos, Graikijos, Bulgarijos, Portugalijos, kaimynių Latvijos ir Estijos.

Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr.

Į renginį susirinkusiems partneriams ir kolegoms už ilgametę draugystę, puikius rezultatus bei profesionalumą dėkojo „Novaturo“ įkūrėjas ir valdybos narys Ugnius Radvila, kuris bendrovės veikloje dalyvauja nuo pirmosios dienos.

„Nuo pat bendrovės įkūrimo kėlėme sau aukščiausius tikslus, todėl jau ne pirmus metus galime didžiuotis būdami turizmo rinkos lyderiais. Lyderystė visuomet įkvepia dar reikšmingesniems pasiekimams, tačiau labiausiai noriu pabrėžti, jog pirmiausia jaučiu didelį dėkingumą bei pagarbą žmonėms, kurie prisideda prie visų įspūdingų pergalių. Ačiū brangiems kolegoms ir plačiam mūsų partnerių tinklui – visiems, kurių polėkis, atsakomybė, darbštumas ir nuoširdumas leido ateiti ten, kur esame šiandien. Laukia nauji prasmingi darbai ir net neabejoju, kad toliau sėkmingai kursime išskirtines kelionių patirtis mūsų klientams“, – gražių žodžių renginio svečiams negailėjo U. Radvila.

Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr.

Savo veiklą Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje vykdanti ir nepamirštamus atostogų scenarijus kurianti „Novaturo“ grupė didžiuojasi per visą bendrovės istoriją pasiektais rezultatais ir itin plačiu kelionių krypčių asortimentu. Per 24 veiklos metus bendrovė skaičiuoja išskraidinusi apie 5 milijonus keleivių. „Novaturas“ siūlo vasaros ir žiemos poilsinių kelionių atostogų paketus lėktuvu daugiau kaip 30 krypčių visame pasaulyje bei daugiau nei 100 pažintinių kelionių autobusu ir lėktuvu maršrutų.

Šventės dalyvius pasveikino ir naujasis įmonės generalinis direktorius Kristijonas Kaikaris. „Bendrovės sėkmė pirmiausia yra tvirta ir vieninga komanda, o gebėjimas kurti tvarius bei lojalius santykius su veiklos partneriais – tai pamatas tiek siekiant naujų pergalių, tiek įveikiant iššūkius. Labai džiaugiuosi matydamas tokį gausų būrį žmonių, prisidedančių prie to, ką kasdien kuriame „Novature“: nepamirštamas, išskirtines atostogas ir atradimo džiaugsmą lankant naujas, dar nepažintas vietas visame pasaulyje“, – sakė K. Kaikaris.

Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr.

Susirinkusieji į renginį Kauno „Žalgirio“ arenoje ne tik klausėsi sveikinimo kalbų, bet ir sulaukė apdovanojimų už geriausius rezultatus bei ilgametę partnerystę. Ryškiai pasipuošę ir į šventinę atmosferą pasinėrę svečiai taip pat vaišinosi gurmaniškais užkandžiais ir gėrimais, mėgavosi staigmenų kupina vakaro programa, kurios kulminacija tapo populiarios atlikėjos Jessicos Shy koncertas. Laimingiausieji vakaro svečiai taip pat turėjo galimybę apsilankyti užkulisiuose ir asmeniškai susipažinti su atlikėja.