Reikės:
• 1/2 Ciabatta duonos
• 100 g. kreminio sūrio
• 1 v.š. ,,Obelių” naminio majonezo
• 1 skiltelės česnako
• Druskos, pipirų
• Šviežių voveraičių
• ,,Obelių” rapsų aliejaus kepimui
• Šviežių petražolių
Gaminame:
1. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame voveraites ir kepame maždaug 5 minutes. Pabarstome žiupsneliu druskos ir pipirų.
2. Indelyje sumaišome kreminį sūrį, majonezą, trintą česnaką, žiupsnelį druskos ir pipirų.
3. Ant duonos riekelių tepame česnakinio kremo, dedame keptų voveraičių ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Užsakymo nr.: PT_79359485
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)