Keturioms porcijoms sriubos paruošti jums prireiks:

Dėkite vidutinio dydžio troškinti skirtą indą ant vidutinės kaitros. Įpilkite šlakelį aliejaus. Sudėkite porus, morkas, įberkite žiupsnelį druskos ir troškinkite 7-10 min., kol daržovės suminkštės, rašo wellandgood.com.

Suberkite česnakus ir patroškinkite dar vieną minutę. Sudėkite cukinijų ir brokolių gabalėlius, pilkite sultinio tiek, kad padengtų daržoves. Sriubą užvirinkite, kaitrą sumažinkite ir virkite 7-10 min., kol daržovės bus galutinai suminkštėjusios.

Maisto ruošimo indą nuimkite nuo kaitros ir palikite šiek tiek atvėsti. Sudėkite špinatus ir rankiniu smulkintuvu daržoves paverskite piurė. Masė turi būti tolygi ir glotni. Sriubą galite ruošti ir naudodami stacionarų smulkintuvą, tik tokiu atveju daržoves sutrinkite porcijomis. Supilkite į trintas daržoves anakardžių pieną, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Sriubą tiekite pabarstytą smulkiais lapeliais ar daigais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)