„Vilija, parodyk visiems ką slepi savo kairėje kišenėje“, – paklausė jos scenos partneris Šarūnas Kirdeikis. Vilija nesuglumo ir atsakiusi, kad Šarūnas teiraujasi ne apie tą kišenę išsitraukė prakąstą obuolį, kurio nespėjo suvalgyti. Laikas čia teka labai greitai, veiklos netrūksta, todėl laiko pavalgyti atlikėjams ne visada atsiranda. Lietuvos atstovė pašmaikštavo, kad obuolį pabaigs vėliau ir įkišo jį atgal į kišenę.

Vilija savo ruožtu nepraleido progos atsikirsti Šarūnui paklaususi, ką šis slepiantis savo kelnėse. Laidos vedėja juokaudama pastebėjo, kad klausimai tampa vis asmeniškesni.

Vilija taip pat papasakojo 2005-aisiais dalyvavusi realybės šou “Kelias į žvaigždes”. Pajuokavo, kad užėmusi antrąją vietą dabar už nugalėtoją ji Lietuvoje yra kur kas populiaresnė. Vedėjos prašymą dainininkė surengė ir trumpą, improvizuotą koncertą, po kurio sulaukė gausių aplodismentų ir susižavėjusios publikos šūksnių.

Po laidos Vilija spaudos centre vėl susitiko su užsienio šalių žurnalistais, kurių nusidriekė netrumpa eilė.

Vilijos susitikimas su žurnalistais - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)