Šį rudenį megztinis iš moheros gali būti absoliučiai bet koks: skulptūrinis su plačiais pečiais („Balmain“), platus su puria atversta apykakle („Antonio Marras“), patrumpintas („Topshop Unique“) ar tradiciškesnis („Marc Jacobs“, „Sonia Rykiel“).
Kalbant apie spalvas, ant podiumų šį rudenį buvo galima išvysti plačią atspalvių paletę. Madingi moheriniai megztiniai atspindėjo pačias aktualiausias šio sezono spalvas: juodos – baltos spalvų gamą, pastelinius atspalvius (rožinę, žydrą, persikinę, levandų), taip pat ryškias, sodrias spalvas (uogų, rašalo mėlynumo, smaragdo).

Nereikėtų pamiršti ir madingų raštų – šį rudenį dizaineriai siūlo nešioti moherinius megztinius su abstrakčiais („Sonia Rykiel“) ir gėlių („Antonio Marras“) raštais.

Mohera šį sezoną bus būtina, kaip ir platūs megztiniai. Pūkuotą megztinį reikia derinti prie lengvų ir plonų audinių, kad būtų išryškintas faktūrų ir stilių kontrastas.

Pavyzdžiui, ilgą, susagstomą ar susiaučiamą megztinį vilkėkite ant lengvos, nėriniuotos suknelės, o trumpą ir ryškų megztuką derinkite prie šilkinių, siaurų, 7/8 ilgio kelnių. Itin drąsioms merginoms dizaineriai siūlo moherinį megztinį vilkėti prie tokių pačių šortų („Marc Jacobs“).

Susagstomus megztinius patariama nešioti neužsegtus – taip ne tik vizualiai atrodysite lieknesnė, bet ir pabrėšite savo aprangos faktūrų derinį bei žaismą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)