Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos direktorius Egidijus Skrodenis pastebi, kad saugaus eismo užtikrinimas – tai kiekvieno iš mūsų pareiga.

Pagrindiniu akcijos akcentu taps prie septynių sostinės mokyklų į rugsėjo 1-osios šventę atvykstančius mokinius pasitiksiantys „Lietuvos ryto“ krepšininkai. Jie prisijungs prie šalia mokyklų esančių pėsčiųjų perėjų budinčių policijos patrulių. Krepšininkai, ragindami moksleivius būti atidiems gatvėse, dalins krepšinio klubo atributiką bei atšvaitus, kad mokiniai gatvėje būtų visuomet matomi.

Mokinius prie švietimo įstaigų sveikins šie klubo krepšininkai:

9 val. prie Vilniaus Gabijos gimnazijos ir 10 val. Aleksandro Puškino mokyklų perėjų moksleivius pasitiks Kenneth Kadji ir Julius Jucikas,

9 val. prie Žygimanto Augusto pagrindinės mokyklos perėjos moksleivius pasitiks David Logan ir Deividas Gailius,

9 val. prie Viršuliškių mokyklos ir 10 val. Jono Pauliaus II progimnazijos perėjų moksleivius pasitiks Rokas Giedraitis ir Adam Lapeta,

9 val. prie Taikos ir 10 val. Sietuvos progimnazijų perėjų moksleivius pasitiks Artūras Gudaitis ir Artūras Jomantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)