Kaip vakar rašė DELFI, Panevėžyje apsilankiusi Aistė buvo sunerimusi, kad miestas nespės pasiruošti Kalėdoms.

„Savaitgalį buvau Panevėžyje aplankyti tėvų, pagrindinėje miesto aikštėje dar nebuvo jokios eglutės. Mama sakė, kad dabar ten atvežtos ir sukrautos eglių šakos, teritorija aptverta stop juosta. Kol kas nėra ir eglutės karkaso. Tikiuosi, kad šiais metais Panevėžys neužlips ant to paties grėblio ir nepakartos 2013 metų klaidos“, – antradienį sakė panevėžietė.

Tačiau 14 tūkst. sekėjų turinčioje panevėžiečių bendruomenėje feisbuke trečiadienį pasirodė daryta nuotrauka iš Laisvės aikštės su prierašu „Viskas bus gerai. Lauksim įžiebimo.“ Nuotraukoje matoma, kad jau stovi eglutės karkasas, o būrys darbininkų jau dabina jį eglių šakomis.

Tiesa, nuotrauka nuramino ne visus. „Gerai, tai gerai, klausimas – ar spės“, – komentaruose po nerimavo internautė Giedrė.

Panevėžio savivaldybės komunikacijos specialistė Asta Sarapinienė įsitikinusi – Panevėžys spės penktadienį vyksiančiam eglės įžiebimui pasiruošti laiku.

„Ji jau statoma. Numatoma, kad šiandien (antradienį – DELFI) jau bus pastatyta konstrukcija, o detalės į aikštę jau yra atvežtos“, – DELFI pasakojo vyriausioji Panevėžio savivaldybės komunikacijos specialistė Asta Sarapinienė.

DELFI primena, kad šiųmečių Kalėdų tema Panevėžyje – džiazas. Žadama, jog gatvėse, aikštėse ir pastatuose bus galima pamatyti daugybę šviečiančių girliandų. Miesto savivaldybė žada, jog šiais metais Kalėdų eglė turėtų būti dar puošnesnė gražesnė nei praeitais metais.

Pagrindinė miesto eglė bus įžiebta penktadienį, 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)