Ko nepamiršti keliaujant į muzikos festivalį?

Kremo nuo saulės. Visi žinome, kokie gali būti pavojingi saulės spinduliai, tad ne tik keliaudami atostogauti su savimi pasiimkite kremą nuo saulės - juk nenorėtumėte pačią pirmą festivalio dieną nudegti ir kentėti odą tempiančius skausmus. Pasirinkite tokį kremą, kuris lengvai tepasi ir greitai įsigeria. Nepamirškite kas kelias valandas pasitepti vėl!

Žibintuvėlio. Tai bus bene didžiausias jūsų pagalbininkas naktį - greičiau surasti savo palapinę ir neužkliūti tamsoje, maišyti gėrimus, rasti pamestus daiktus, o gal atpažinti draugą.

Servetėlių kūdikiams. Jos festivalio metu padės jums jaustis gaiviau ir švariau bei drėkins odą, net jei ir kelias dienas nepalįsite po dušu.

Pirmosios pagalbos rinkinio. Festivalių organizatoriai turi būti atsakingi už tai, kad festivalio vietoje būtų medicinos punktas, tačiau su savimi pasiimkite kelias medicinines priemones (pleistrus, tvarsčius) ir vaistus nuo galvos skausmo ir skrandžio negalavimų, kad greitai ir vietoje galėtumėte padėti sau ir kitiems.

Fotoaparato. Koks muzikos festivalis, jei neužfiksuosite smagaus laiko? Dėl saugumo rekomenduojama neimti brangaus fotoaparato, o tokiam tikslui nusipirkti nebrangų ir paprastą aparatą.

Vandens. Jei į festivalio teritoriją leidžiama įsinešti geriamo vandens, būtinai pasiimkite, ir kuo daugiau. Prakaituodamas žmogus netenka labai daug skysčių ir mineralų, tad kad išlaikytumėte balansą, su savimi pasiimkite ir gėrimus, skirtus sportuojantiems žmonėms. Juose gausu mineralų ir elektrolitų, kurie padeda kūnui išlaikyti energiją ir tonusą.

Pledo arba sulankstomos kėdės. Norėdami pasimėgauti muzika festivalio metu dieną, galite užsinorėti atsisėsti ir tiesiog atsipalaiduoti. Pasiimkite su savimi pledą arba lengvai sulankstomą žvejo kėdę. Padėkosite sau už tokį pasirinkimą.

Nedidelės kuprinės arba užsijuosiamos piniginės. Ji bus skirta tam, kad galėtumėte susidėti svarbiausius daiktus - pinigus, žibintuvėlį, akinius nuo saulės, apsauginį kremą ir taip toliau. Nepalikite svarbių daiktų palapinėje ar automobilyje.