Nuo 9.30 val. atvykusius moksleivius sveikins universiteto vadovai.

10 val. visi bus pakviesti dalyvauti paskaitoje „Kaip pradėti verslą nuo 0“. Jaunų žmonių verslumą skatins ir šią paskaitą skaitys darbo paieškos, karjeros ir verslumo portalo Manager.LT vadovas Aras Mileška.

11 val. Klaipėdos universiteto studentai ir dėstytojai organizuoja orientacines varžybas „Pusė pirmakursio“, kuriose teks ne tik paprotauti komandiniuose žaidimuose, lavinti atmintį, spręsti sudoku, bet ir pademonstruoti fizinę ištvermę sporto žaidynėse „Kas įveiks Joną“. Po varžybų nugalėtojų laukia apdovanojimai.

Įveikę visas užduotis, moksleiviai galės Studentų priėmimo skyrių užversti klausimais.

Mokytoju užimtumu taip pat bus pasirūpinta. 10 val. kvalifikacijos tobulinimo seminarą „Pedagogo profesinė sėkmė“ ves dr. Kęstutis Trakšelys. Seminaro trukmė – 6 akademinės valandos, mokytojams bus išduodami kvalifikaciniai pažymėjimai.

Moksleiviai ir jų mokytojai vasario 27 d. 9.30 val. laukiami Klaipėdos universiteto auditorijų ir konferencijų salės komplekse „Aula Magna“ (Herkaus Manto g. 84).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją