Kaukės

- Arbatinį šaukštelį garstyčių ištirpinkite stiklinėje vandens ir pridėkite du valgomuosius šaukštus truputį pašildyto alyvų aliejaus. Kaukę tepkite ant nuvalyto veido ir kaklo ir palikite 5 minutėms. Nuplaukite iš pradžių šiltu, o vėliau vėsiu vandeniu.

- valgomąjį šaukštą sausų garstyčių ištirpinkite stiklinėje šilto vandens, šiuo mišiniu patepkite medvilninį audinį ir uždėkite ant veido. Ant viršaus uždėkite šiltą rankšluostį, palaikykite 5 minutes, nuplaukite vandeniu, o likučius pašalinkite kosmetiniu pieneliu.

Apsivyniojimas garstyčiomis

- Garstyčių miltelius sumaišykite su medumi santykiu 2:3 ir užtepkite ant probleminės odos srities masažiniais judesiais, o vėliau apvyniokite ją maistine plėvele ir įsisupkite į šiltą pledą. Po 40 minučių nusimaudykite duše. Įsivynioti į garstyčias galima kartą kas 2-3 dienas, kartojant procedūras mėnesį laiko. Tačiau jei turite kraujagyslių problemų, jei matomas kapiliarų tinkas ar varikozinės venos, apsivyniojimų geriau atsisakyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją