Gruodžio 7 d. (šeštadienį), 17:00 val.
Eglutės įžiebimo šventė

Visi visi, dideli ir maži, gruodžio 7 d. kviečiami į Teatro aikštę, kurioje kartu klausysimės Kalėdinių dainų, kurias dovanos į šventę atvykę – Senelis Blynas, Senelis Obuolys, Senelis Meduolis, Senelis Šokoladas ir, žinoma, Kalėdų Senelis. „Junior City Jazz“ dainininkai ir kolektyvo „Credo“ šokėjai pasižadėjo talkinti Seneliui. Eglutės įžiebimą palydės fejerverkai, o virš Klaipėdos įsižiebs gerumo žvaigždė.

Gruodžio 8 d. (sekmadienį), 12 -15 val.
„Maltiečių“ kalėdinės sriubos šventė

Gerumo niekada nebus per daug, o visus ir vėl suburs „Maltiečiai“ – Maltos ordino pagalbos tarnyba. Ragausime gardžios sriubos ir dalinsimės gera nuotaika.

Gruodžio 8 d. (sekmadienį), 19:00 val.
Susitikimas su Kalėdų Seneliu ir Gerumo pasaka

Kalėdų Senelio laukia visi: ir dideli, ir patys mažiausieji. Jis atvers pasakų skrynią ir savo dovanų maišą, kai tik nuaidės 7 laikrodžio dūžiai.

Gruodžio 14 d. (šeštadienis), 16-19 val.
Meduolių šventė

Šį vakarą visi kartu kepsime ir marginsime meduolius. Pintinėles meduoliais ir imbieriniais sausainiais pripildys „Priekulės užimtumo centras“, „Lapių kaimo bendruomenė“ ir „Daukšaičių pušynėlis“. Kalėdinio meduolio kaina – 1 gerumo litas. Nuoširdumas daro stebuklus!

Gruodžio 21 d. (šeštadienis), 12-20 val.
Blynų šventė ir Kalėdinis karavanas

12 val. Žuvienės virimas. Lietuvos žvejų ir žuvies perdirbėjų konfederacija ir Lietuvos karinės jūrų pajėgos miestelėnus ir vėl vaišins kvapnia žuviene.

16 – 19 val. Blynų šventė. Kiekvienas atras skaniausią, kvapniausią ir mėgiamiausią blyną! Jų bus daug – lig soties, lig valiai! Jie aplieti auksiniu medumi, šilti, purūs ir paruošti smaguriams! Blynus, pagal senąsias blynų kepimo technologijas, ruoš į miestą atvykę Veiviržėnų bendruomenės blynų kepėjai. Senose, šimtametėse kepimo krosnyse degančios malkos ir nuostabus kepamų blynų aromatas nepaliks abejingų. Kalėdinio blyno kaina – 1 gerumo litas. Sušildyk savo artimą!

16 val. Kalėdinio karavano sutiktuvės, Kalėdų Senelio pasveikinimas. Šviečiantis ir grojantis 14-asis KALĖDŲ KARAVANAS aplankys ir Klaipėdą, užsuks į Teatro aikštę! Karavano tikslas – paremti p. Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo globojamas kaimo mokyklas.

17 – 18 val. „Tele Bim – Bam“ koncertas. Visiems gerai žinomos dainelės skambės į miestą užsukus Kalėdiniam karavanui.

18-20 val. Kalėdų Senelio kambario ir nykštukų dirbtuvių atidarymas. Dirbtuvėlėse visų vaikų lauks nykštukai, kurie padės pasidaryti jaukias dovanėles.

19 val. Kalėdų Senelio sekama Obuolių pasaka. Kaip ir kiekvieną savaitgalio vakarą, Kalėdų Senelis mažiesiems dovanos savo pasaką, kuri šį kartą kvepės obuoliais.

Gruodžio 22 d. (sekmadienis), 16–19 val.
Šokolado šventė

16 – 19 val. Šokolado šventė. Profesionalūs Klaipėdos krašto amatininkai Jums rengia tikrą šventę! Jis būna baltas ir juodas, kartus ir saldus, su riešutais ir su pipirais, karštas ir šaltas! Nerasite pasaulyje žmogaus, kuris apie jį nebūtų girdėjęs, kuris nesvajotų jo paragauti! Tai bus tikra Šokolado pasaka, kurioje jus skandins Judrėnų, Veiviržėnų, Priekulės bei Klaipėdos auksarankiai! Jūs galėsite ne tik pasmaližiauti, bet ir šokoladinius žaisliukus eglutei sumeistrauti! Šokoladinio skanėsto kaina – 1 gerumo litas. Gera dalintis gerumu!

19 val. Susitikimas su Kalėdų Seneliu ir Šokolado pasaka. Kalėdos jau visai čia pat! Kad suspėtų paruošti dovanas, šį vakarą jis pakvies paskutiniam pasimatymui prieš didžiąsias šventes! Tiems kurie nesuspėjo, pats metas sugalvoti norus ir juos pašnabždėti Kalėdų Seneliui į ausį!