Ji siūlo didesnių miestų rajonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir kitur atgaivinti turgelius, kad žmonėms nereikėtų važiuoti į miesto centro didžiuosius turgus.

„Į tokius turgelius savo auginamus dalykus gali atvežti ir kaimo gyventojai“, - patikino skaitytoja, užpildžiusi „Verslumo žemėlapio“ anketą

Trūksta ūkininkų ir verslininkų

Vilniaus „Halės“ turgavietės direktoriaus pavaduotojas plėtrai Leonas Jucys išgirdęs apie šią idėją patikino, kad nors ji skamba gražiai, tačiau įgyvendinti ją gali būti labai sunku.

„Tiek ūkininkų ir smulkiuoju verslu užsiimančių žmonių nėra, kad būtų galima steigti atskirus mažus tugelius. Jie paprasčiausiai nebus užpildyti. Prieš kelis metus susikūrė ir mobilūs turgeliai, tačiau jų produkcija vis tiek neatitinka ūkininkų produkcijos. Tai jau masinė produkcija, randama ir kiekviename prekybos centre. Nėra jokio išskirtinio produkto, kad būtų kažkas tokio.

Pirkėjų dėmesiui pritraukti visuomet reikia įdirbio. Vilniuje šiuo metu yra ne tik dvi didelės turgavietės, bet ir prie kiekvieno mikrorajono yra įsikūrę maži turgeliai, kuriuose galima rasti tą pačią produkciją. Nėra tiek ūkininkų ir pardavėjų, kad dar daugiau tugelių būtų užpildyta.“


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)