Festivalis vyks rugsėjo 8 dieną, šeštadienį, 12-19 valandomis, Kauno Nemuno saloje.

Jo metu su artimaisiais galėsite susėsti už bendrų stalų, pasimėgauti koncertu ir kitomis pramogomis. Belaukiant didžiojo Giminių festivalio, domimės visų laikų garsiausiomis šalies giminėmis ir naujienų portale DELFI dalinamės istorijomis, kuriose atsiskleidžia jų išskirtiniai bruožai.

Įdomu, kad festivalis turės netgi specialiai jam pagamintą gėrimą.

„Norime pavaišinti svečius, todėl nusprendėme pagaminti festivalio firminį gėrimą. Esame jau ne vienai šventei sukūrę firminį gėrimą, o festivalių lankytojai jau ne kartą galėjo įvertinti, ką mes pagaminome. Tikimės, kad artėjančiam Giminių festivaliui, jo lankytojams, svečiams patiks, ką mūsų specialistai sugalvos. Galiu išduoti, kad tai bus nealkoholinis gėrimas, tačiau gėrimas bus pagaminamas iš tų produktų, kurie reikalingi ir alui. Kol kas neatskleisime, koks bus skonis – tebūnie tai maža paslaptis. Tikimės nustebinti gerąja prasme“, - DELFI teigė bendrovės „Volfas Engelman“ marketingo vadovas Mantas Matukaitis.

Gėrimas buvo kuriamas specialiai giminių festivaliui – daugiau jo niekur nei paragauti, nei nusipirkti nebus galimybės.

„Gėrimą bus galima įsigyti tik Nemuno saloje ir tik Giminių festivalio metu. Tai bus vienintelė proga išbandyti, ką mes esame sukūrę“, - sako M. Matukaitis.

Taip pat DELFI skaitytojai gali dalyvauti Giminės rinkimuose – dalyviu tampa kiekvienas projekto polapyje įkėlęs savo giminės nuotrauką arba herbą ir trumpai pristatęs, kuo jo giminė ypatinga, kokia jos istorija ir pasiekimai. Rinkimai vyksta liepos 25 – rugsėjo 5 dienomis, o nugalėtoju taps daugiausiai skaitytojų palaikymo sulaukusi giminė. Nugalėtojai bus pakviesti į „Giminių festivalį“, kuriame jų lauks puikūs prizai.

Projektą įgyvendina DELFI, „Norfa“, „Volfas Engelman“ ir Kauno miesto savivaldybė.

Rezervuoti stalą giminei ir dalyvauti Šauniausios giminės rinkimuose, susipažinti su renginio programa galite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)