Tad mes, motorolerių vairuotojai, vairuojame vadovaudamiesi kelių eismo taisyklėmis, o ne pažeidinėjame jų, kaip kiti eismo „ereliai“. Vairuojant aš ne tik vadovaujuosi kelio ženklais, bet dar ir žiūriu ar „kelių erelių“ aplinkui nėra, kad nenumuštų. Todėl motorolerių vairuotojams yra dar sunkiau kelyje, nes papildomai turi saugotis, kad jų nepartrenktų!

Mūsų vairuotojams lietuviams trūksta mandagumo bei supratingumo kelyje. Nes tarkim yra tokių automobilių vairuotojų, kurie matydami, kad motoroleris važiuoja per vidurį tarp pirmos ir antros eismo juostų tyčia privažiuoja kuo arčiau linijos, kad tik blokuotų kelią motoroleriui.

Iš tikrųjų tai yra opi problema, kurią reikia kuo greičiau spręsti, kol dar nenukentėjome. Siūlau vairuotojams neblokuoti motorolerių ir neengti mūsų kelyje. Kelių eismo rengėjams norėčiau pasiūlyti KET papildymą, kuris leistų motoroleriams važiuoti autobusų juosta. O vairuotojams - ne tik spoksoti į sustojusį motorolerį kelkraštyje, o bent pasidomėti ar nereikia pagalbos. Juk mandagumas prie vairo puošia, tad pasipuošk ir tu!

P.s. taip pat skiriu padėką vairuotojams, kurie yra supratingi kelyje.

Ačiū Jums.

DELFI skaitytoja Olė

Esė konkurso rašinių priėmimo laikas jau baigėsi! Iki gegužės 9 d. bus išpublikuotos visos likusios skaitytojų atsiųstos istorijos, o tada Jūs galėsite balsuoti ir iš dešimties į finalą patekusių rašinių išrinkti tris geriausius, kurių autoriams atiteks vertingi prizai!

Konkurso nugalėtojų laukia draudimo bendrovės „Gjensidige" įsteigti prizai – kuponai draudimo paslaugoms įsigyti:

1. Pirmosios vietos nugalėtojui - 1000 Lt vertės kuponas.

2. Antros vietos nugalėtojui - 500 Lt vertės kuponas.

3. Trečios vietos nugalėtojui - 300 Lt vertės kuponas.

Daugiau informacijos apie konkursą skaitykite aprašyme paspaudę šią nuorodą