Ji pasirašė sutartį su „Elite model look“ agentūra Europoje, dalyvauja modelių atrankose savo šalyje, sportuoja, lanko podiumo pamokas bei stengiasi daug dėmesio skirti mokslams.

Nugalėjusi konkurse Rebeka labiausiai džiaugiasi, kad buvo pastebėta agentų iš viso pasaulio. Mergina sako esą turėjusi šiek tiek modelio darbo patirties ir prieš konkursą: „Būdama keturiolikos dalyvavau keliose žurnalų, skirtų paaugliams, fotosesijose, tačiau tik „Elite model look“ konkurse supratau, koks iš tikrųjų sunkus darbas yra vaikščioti podiumu bei pozuoti fotosesijose. To mus specialistai kantriai mokė konkurso metu“.

Rebeka Baha. „Elite model look” nuotr.

Rebeka teigia, kad konkurso metu išmoko susidoroti su auditorijos baime bei planuoti laiką: „Konkurse turėjau nuolat skubėti – makiažas, persirengimai, o dar ir didžiulis jaudulys. Turėjau išmokti sparčiai dirbti, kad visur suspėčiau.“

Mergina įsitikinusi, kad modelio darbas reikalauja nepaprastai didelio ryžto. Norint pasiekti karjeros aukštumų, nepakanka vien grožio. Tai darbas, kuriame reikia nuolat konkuruoti ir sugebėti atkreipti į save dėmesį. Pasak latvės Rebekos, kiekviena mergina, svajojanti apie modelio karjerą, turėtų atsakyti sau į klausimą, kokį tikslą ji nori pasiekti ir drąsiai priimti visus iššūkius.

Rebeka Baha. „Elite model look” nuotr.

Apie „Elite model look”

„Elite model look” yra prestižinis tarptautinis modelių atrankos konkursas, kuriame kasmet dalyvauja daugiau nei 350 tūkst. merginų iš 70 šalių. Konkursas suteikia joms išskirtinę galimybę būti pastebėtoms mados pasaulyje, tapti modeliais ir siekti karjeros aukštumų.

Balandžio 5 dieną prasidėjo atranka į konkursą „Elite model look Baltics 2012”. Jo nugalėtojos varžysis dėl galimybės atstovauti savo šaliai prestižiniame „Elite model look world” finale Kinijoje ir pasirašyti trejų metų sutartį su „Elite“ agentūra.

Merginas, kurios atstovaus Lietuvai „Elite model look Baltics 2012”, „Elite“ komanda atrinks gegužės pabaigoje Vilniuje. Regioninės atrankos vyks gegužės 12 - 20 dienomis Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose, Skuode, Telšiuose, Šilutėje, Utenoje, Jonavoje, Tauragėje, Raseiniuose ir Zarasuose.