Remiantis preliminariais televizijos auditorijos rodikliais, „Eurovizijos“ antrojo pusfinalio transliacijos vidutinė auditorija (reitingas) siekė 14,1 procento.

„Mūsų šalies gyventojai yra aktyvūs „Eurovizijos“ gerbėjai. Nuolat stebime, kiek žiūrovų Lietuvoje seka šio dainų konkurso transliacijas. Natūralu, kad didžiausio populiarumo sulaukia tie pusfinaliai ir finalai, kuriuose pasirodo Lietuvos atstovai. Tačiau net ir pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį, kuriame Lietuvos atstovai nedalyvavo, šį antradienį stebėjo didelis skaičius žmonių – šios transliacijos reitingas siekė 9,1 proc., o bent trumpam buvo įsijungęs kas penktas Lietuvos gyventojas“, – pranešime spaudai teigia TNS LT projektų vadovė Lina Petraitienė.

Palyginimui, pernai „Eurovizijos“ pusfinalio ir finalo, kuriame Lietuvai atstovavo Evelina Sašenko, reitingai siekė atitinkamai 12,4 ir 16,6 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (478)