Puikus sveikas maistas, kiekvieno poreikius atitiksiančios mankštos programos, nuostabi aplinka ir paslaugus personalas – tikras rojus žemėje. Tereikia išsirinkti vieną iš penkių priimtiniausių variantų.

Mauricijus – „Shanti Maurice“

Mauritius: Shanti Maurice
Šis poilsio centras padės atsikratyti streso, atgauti vidinę pusiausvyrą ir palepinti kūną bei sielą. Visame pasaulyje žinomo „Nira“ SPA centro specialistai pasiūlys jums tinkamiausią holistinę programą, kuri ne tik palepins kūną, bet ir atgaivins protą.

Veiklos ras ne tik jogos ar pilateso gerbėjai, bet ir aktyvesnės fizinės veiklos entuziastai. Pavyzdžiui, teniso mėgėjai. „Shanti Maurice – puikiausias pasirinkimas tiems, kurie nori jėgas atgauti prabangiame ant jūros kranto įsikūrusiame centre. Svečiams siūlomos kulinarijos ir Ajurvedos paskaitos, todėl namo grįšite ne tik pailsėję, bet ir sužinoję, kaip tinkamai keisti gyvenimo būdą.

Filipinai, San Benitas – „The Farm“

Philippines: The Farm at San Benito
Prie 250 metus skaičiuojančio mango medžio įsikūręs „The Farm“ centras – ideali vieta visiems, ieškantiems harmonijos su aplinka ir prabangių procedūrų. Dideliu dėmesio emocinei ir fizinei sveikatai bei ryšiui su gamta garsėjanti vieta klientams siūlo aukščiausios klasės maistą, gaminamą iš vietos ekologiškuose ūkiuose užaugintų gėrybių – jūsų paslaugoms ne vieną prestižinį apdovanojimą pelnęs restoranas „Alive!“.

Veiklos ras visi SPA malonumų gerbėjai – siūlomų procedūrų gausa tiesiog gniaužia kvapą. Kokosų plantacijų apsuptyje siūlomos jogos ir šokių pamokos, meditacijos užsiėmimai ir daug įdomių ir vertingų paskaitų, pavyzdžiui, apie sveiką senėjimą, harmoningą lieknėjimą ir veiksmingą kovą su stresu.

Malaizija – „Banjaran Hotsprings Retreat“

Malaysia: The Banjaran Hotsprings Retreat
„Banjaran Hotsprings Retreat“ personalas pasirūpins, kad šiame SPA centre atgautumėte jėgas ir norą gyventi. Kvapą gniaužiantis gamtos grožis ir visiems skoniams tinkančios pramogos ir procedūros, pradedant geoterminių šaltinių baseinu, ledo voniomis ir meditacijai skirta ola, nepalieka abejingų.

Šio SPA centro svečiai gali rinktis iš 40 skirtingų gydymo programų – nuo reiki iki čakrų harmonizavimo. Siūloma pasivaikščioti džiunglėse įrengtų taku, galima rinktis ir intensyvias stovyklavimo programas, padėsiančias iš naujo užmegzti ryšį su gamta. Ekstremalių pojūčių neieškantiems siūlomi jogos užsiėmimai ir meditacija.

Visų šioje SPA oazėje siūlomų procedūrų ir užsiėmimų tikslas – organizmo detoksikacija, ilgas ir sveikas gyvenimas, kova su antsvoriu.

Tailandas – „Soneva Kiri“

Thailand: Soneva Kiri
Tailando Ko Kuto saloje esantis „Soneva Kiri“ SPA centras – vieta, kur bent kartą gyvenime turėtų apsilankyti kiekvienas.

Palaimą visiems šešiems pojūčiams žadančiame centre galima pasilepinti tailandietiškų vaistažolių voniomis, purvo procedūromis ir palepinti veido odą. Po tradicinės Indijos medicinos ritualų galėsite atsigaivinti dieviško grožio baseinuose, apsuptuose palmių.

Įvairios holistinės terapijos padės atgauti psichologinę, emocinę ir fizinę pusiausvyrą. Vienos iš populiariausių sveikatos programų – „Sleep Well“ ir „De-Stress“. Iš naujo patirti gyvenimo džiaugsmą pajusti padės ir nuostabi šio SPA centro virtuvė.

Pietų Afrikos Respublika – „Karkloof Safari Spa“

South Africa: Karkloof Safari Spa
Pačioje 3500 hektarų ploto gamtos rezervato širdyje įsikūręs „Karkloof Safari Spa“ – pats didžiausias ir prabangiausias visoje Afrikoje. Pasitaikius progai būtinai apsilankykite – galėsite rinktis iš daugybės grožio ir sveikatingumo programų ir pramogų, kurias paruošė geriausi savo sričių specialistai.

Nereikalingus kilogramus ištirpdyti padės tradicinių šokių pamokos ir Tailando bokso užsiėmimai. „Karkloof Safari Spa“ – tiesiog ideali vieta išbandyti visus hidroterapijos malonumus. Iš 17 hidroterapijai skirtų apartamentų atsiveria kvapią gniaužiantis vaizdas į laukinę gamtą.

Viešnagę šiame rojuje siūloma užbaigti žygiu laukinėje gamtoje. Gidas pasirūpins, kad būtinai savo akimis išvysite zebrų, raganosių, žirafų ir leopardų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)