R. Musnickas pastebi, kad akivaizdu, jog toje šalyje yra ryškių problemų. Klausimas, kaip mes, kitos šalys, turėtume elgtis? Ir ar Lietuva elgiasi teisingai? Apie tai, kodėl Lietuvoje vis dar yra daug manančių, kad Lukašenkos nereikėjo liesti, R. Musnickas kalbasi su žurnalistu, istoriku, viešųjų ryšių specialistu Linu Kontrimu. 

L. Kontrimas pastebi, kad pirmiausia problema ta, kad mūsų šalis geros užsiesio strategijos neturi jau daugiau nei dvidešimt metų, o blaškymasis atėjus vis naujai valdžiai sukuria veiksmų chaosą, kuris gali ne tik kurti sunaujų galimybių, bet ir viską sugriauti.

Kitos šios laidos temos:

* Vyro brandumas = geri poros santykiai. Kodėl moterys ilgalaikius santykius gali pradėti kurti būdamos 20-ies metų, o vyrai – tik gerokai vyresni? Koks optimalus metų skirtumas poroje?

* Kas prisiims atsakomybę už ketvirtąją pandemijos bangą? Kiek dar valdžia pataikaus neišsilavinusios minios nuomonei? Kokios priemonės turėtų būti atliktos, kad liktų mažiau nesiskiepijusių?

Provokuojanti dviejų vyrų diskusija apie tai ir ne tik. Laida prieinama tik Žinių radijo rėmėjams „Patreon“ platformoje ir „Delfi Plius“ prenumeratoriams.