Nuo neatmenamų laikų civilizuotų kraštų politikai iškart atsistatydina būtent dėl to, kad nori pabrėžti esą nekalti. Demokratinių tradicijų šalyse galioja nerašytas etikos kodeksas: politikui privalu būti aukščiau bet kokių įtarinėjimų.

Pastarosiomis dienomis Lietuvos politiką krečiantis seksualinis skandalas yra pats rimčiausias. Iki šiol Lietuvos politikai buvo įsivėlę į kur kas mažesnius skandalus, tad prisiminkime juos. Sąraše bus ir nepagrįstų kaltinimų priekabiaujant, ir nuotykių su meilužėmis.

Nesėkmingai bandė apakinti žaliaakę žurnalistę

2011-ųjų rudenį jonaviške prisistačiusiai žurnalistei, vėliau šalyje pagarsėjusiai Žaliaakės pravarde, tuometis Seimo narys, rašytojas Saulius Stoma siūlė parlamentaro padėjėjos darbą mainais į artimą draugystę. Tuomet jauna mergina pažintį su politiku pradėjo per socialinį tinklą, o per pirmą pasimatymą S. Stoma jau laidė drąsias užuominas, kad žalių akių mergina esą galėtų ir jį suvilioti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)