Mano duomenimis, Klaipėdoje likus savaitei iki Kalėdų dingęs ir vėliau Danės upėje rastas vaikinas, apie kurį žiniasklaidoje pranešta gruodžio 19 dieną, – 19-metis Alvydo Juodrio, arba tiesiog Beno Skerdiko, anūkas.

Pats garsiausiu Lietuvos samdomu žudiku vadintas šiaulietis iki paskutinės dienos neketino pasiduoti policijai. Beveik prieš 25 metus į vieno Klaipėdos daugiabučio kiemą keistai įvairavo prabangus BMW. Iš jo išlipo vienas labiausiai ieškomų to meto nusikaltėlių Benas Skerdikas. Sutapimas ar ne, bet jį tuomet jau sekė šalies teisėsaugos elitas, kuris po kelių dešimčių minučių šturmavo pastato laiptinę ir butą, kuriame slėpėsi Alvydas Juodris, pravarde Benas.

Į pareigūnų reikalavimus pasiduoti atsakė šūviais, pakirtusiais ir „Aro“ pareigūną į krūtinę bei koją. Visiškai ramiu balsu pakartojo jį bandžiusiems sulaikyti pareigūnams, kad „vakarėlis tęsis labai ilgai, o šovinių užteks visiems“.

Pareigūnai tuomet baiminosi ne tik sprogmens, kurį spėjo Beną turint, bet ir dėl įkaitų, buvusių su juo – žmonos ir dviejų dukrų. Būtent vienos dukterų žodžiai nuramino pareigūnus. Po eilės šūvių ji tepasakė: „Tėvelis nusišovė“. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją