Prisiminkime „Tinder Swindler“ istoriją. Turėjau unikalią progą susitikti su šio „Netflix“ filmo žvaigžde (ar derėtų sakyti auka?) Pernilla Sjöholm, su kuria praleidau labai įdomią valandą dėl šio teksto, kurį dabar skaitote. Tikrai daugelis matėte šią dokumentiką, turbūt nemažai kas skaitėte ir interviu su „Tinder Swindler“ aukomis. Neretas sekate šias moteris ir socialiniuose tinkluose.

Todėl nekartosiu šimtus kartų girdėtos istorijos apie apgaule išviliotus pinigus, turtingo gyvenimo iliuzijos ir serialo siužeto, kurį visi galite pasižiūrėti. O jeigu nematėte dokumentinio filmo, žinoti užtenka tik tiek: Pernilla – pažinčių programėlės auka, kuri buvo susižavėjusi milijonieriumi Simonu Levievu. Nors šie nusprendė likti tik draugas, jis sugebėjo iš jos pavogti 45 tūkstančius dolerių. Tai pinigai, kuriuos per gyvenimą uždirbo kruvinu darbu.

Pokalbis su Pernilla nebuvo lengvas. Nors jos istorija ekranizuota ir aprašyta gausybėje straipsnių, moteris interviu metu nuolat akcentavo, kad į šią patirtį reikia pažvelgti kuo plačiau. Nebūtinai tave turi apgauti pažinčių programėlėje, nebūtinai turi apvogti ir nurengti paskutinius marškinius. Trauma, kurią gavo Pernilla – universali, o išmoktos pamokos gali padėti atsitiesti po įvairiausių krizių, kurių priežastis – smurtaujantis (tiek psichologiškai, tiek fiziškai) vyras. Todėl pamirškime akimirkai faktą, kad jos krizės priežastis – pažintis su sukčiumi. Jeigu jaučiatės apgauta, įskaudinta, sumušta – Pernillos patarimai turėtų padėti.

Romantiniai nusikaltimai – nūdienos kasdienybė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją