Pasistengiau išravėti jums šį darželį ir palikti tik tuos produktus, kurie būtų įdomūs, o ne apie elfus ir storulį, netelpantį į kaminą.

Šį kartą rekomendacijas sudėliosiu šiek tiek kitaip ir į priekį iškelsiu pačius pačiausius visų kanalų produktus. Jei užsisakote vieną ar kitą strymą – skaitykite ir apie tuos, kuriuos turite, tačiau pradžiai – mėnesinė geriausių produktų apžvaga iš visų kanalų.

Gruodžio geriausieji

Filmas „Auksinis svogūnas“ / „Glass Onion: A Knives Out Mystery“ jau pagarsėjo kaip gausiausias pardavimus renkantis „Netflix“ filmas, o ir kritikai jam gieda ditirambus. „Rotten Tomatoes“ jam skyrė net 93 % reitingą, o IMDb rezultatas siekia nerealius 8,1. Todėl tikėtina, kad ir antras filmas apie detektyvą Benoit Blancą pakartos pirmojo sėkmę. Juo labiau kad akivaizdu, jog Danielis Craigas čia jaučiasi kur kas organiškiau nei Džeimso Bondo vaidmenyje, o ir Edą Nortoną, Dave'ą Bautistą ir Kate Hudson mes įpratę matyti tik aukščiausios prabos filmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją