„Kai norime mokytis kokių nors kompetencijų, kad ir kokios jos būtų, ko gero, nesuklysiu pasakęs, kad visuomet susiduriame su „neturiu laiko“, „sunku skirti tam laiko“ arba „suprantu naudą, bet kada tam skirti laiko?“. Šis pasikartojantis trukdis, sunkumas lydi kiekvieną mūsų, kuomet ieškome būdų skirti dėmesio ir psichinei sveikatai. Šios neilgos pauzės metu kviečiu į tai pažiūrėti truputį kitaip ir kviečiu išgirsti, ką sakau: mes tikrai turime laiko, kiekvieną dieną“, – sako P. Rakštikas.

Plačiau apie tai, kaip atrasti to laiko, net ir turint daugybę veiklų, kaip netgi ir jas pasitelkti ir iš to gauti daugiau naudos, sužinosite vaizdo įraše. Tai, beje, galima padaryti net ir geriant puodelį kavos.

Tvari empatiška lyderystė, aukštas emocinis intelektas, kūrybiškas mąstymas, emocinė komandos gerovė, efektyvi komunikacija ir įsitraukimas – kasdien girdimi raktiniai žodžiai, neretai ir liekantys tik skambiom kompanijų prezentacijų antraštėm. Forumas „Pauzė“ – apie tai, koks išskirtinis turinys slepiasi po antraštėmis. Geriausių pasaulio mokslininkų, psichologų ir verslo lyderių akimis bei patirtimi.

„Pauzė“ – tai išskirtinės dvi dienos metuose atrasti įkvėpimui ir išmokti iškvėpimo. Tai didžiausias lyderių ir komandų emocinės gerovės forumas Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją