Išties labai dažnai žmonės rodo užsispyrimą ten, kur nereikia, o kai iš tiesų reikia ginti savo interesus, tampa minkšti kaip plastilinas. Taip pat išoriškai optimistiški, komunikabilūs žmonės, kuriuos iš pirmo žvilgsnio palaikytume netgi maloniais ir dėmesingais, iš tiesų tėra vėjo pamušalai, kurie tik liežuviu malti temoka: kalbės tai, ką kiti nori girdėti, neturės savo nuomonės, prižadės, o po minutės pamirš.

Dar kiti nėra piktybiški, be to, ir savo nuomonę turi, tačiau stabilumo trūkumas trukdo išsaugoti tai, ką turi, – tiek darbą, tiek šeimą. Štai Simas yra tipiškas ekstraverto prototipas: kalbus, įtaigus, nuolat kupinas energijos ir mėgstantis sukinėtis tarp žmonių. Dirbti tiesiogiai bendraujant su klientais jam vienas malonumas, nes ne tik sėkmingai sudaro sandėrius ar produktyviai vykdo pardavimus, tačiau turi progos tiesiog šiaip pakalbėti. Simas netgi gavo pravardę Šnekutis, mat kiekvieno paklaus, kaip gyvena, kiekvienam ras tinkamą žodį, išvystys bet kokią pokalbio temą.

Tačiau... 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją