Gal tai dideli ir erzinantys kalnai nešvarių skalbinių, ar apleista ir chaotiška rūbų spinta, apgrūstas neaiškiais daiktais koridorius ar visko pertekusi svetainė? Ką daryti? Ogi imti ir pradėti tvarkyti! Tik dar palaukite, pasakysiu, kaip tai padaryti, kad patirtumėte malonumą.

Netvarkos energetika

Mokslininkai jau senokai padarė išvadą, kad moterims, įėjus į sujauktus namus, streso hormono lygis pakyla apie 50 procentų (su vyrais, deja, yra kur kas paprasčiau). Nuolat matoma netvarka namuose gali lemti sunkią, apatišką fizinę ir emocinę mūsų savijautą. Jei lyg be priežasties būdami namuose nuolat jaučiamės pavargę arba staiga pajaučiame begalinį nuovargį vos grįžę iš darbų, jaučiame susierzinimą būdami namuose, gali būti, kad viena pagrindinių priežasčių – peržengtas ir nebetoleruojamas netvarkos ir chaoso lygis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją