Visi sugiedojome Lietuvos himną, sveikinimo žodį tarė Lazdijų rajono savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas J. Gudžiauskas bei Veisiejų seniūnas Z. Sabaliauskas.

Bėgimo varžybas pradėjo patys jauniausieji I-IV klasių berniukai ir mergaitės. Vėliau bėgo V-VII klasių moksleiviai, tarp kurių puikiai pasirodė Krosnos mokyklos moksleivė Laura Krivonytė savo amžiaus grupėje iškovojusi aukso medalį. VIII-IX klasių moksleivių grupėje sau lygių taip pat neturėjo krosniškiai: Milena Staskevičiūtė savo amžiaus grupėje tarp merginų atbėgo pirma, Mantas Krivonis ir Karolis Ramanauskas tarp vaikinų iškovojo aukso ir sidabro medalius. Vyriausiųjų amžiaus grupėje taip pat šauniai pasirodė Gediminas Staskevičius iškovodamas sidabro medalį.

Nugalėtojai ir prizininkai lipo ant specialiai šiam renginiui pagamintos pakylos, kur buvo iškilmingai apdovanoti Veisiejų seniūno įsteigtais medaliais. Visi dalyviai renginio metu galėjo vaišintis arbata.

Norėtume padėkoti Veisiejų seniūnui Zenonui Sabaliauskui už puikiai suorganizuotą šventinį bėgimą, už šiltą priėmimą, už didžiulį dėmesį jaunimui.

Krosnos mokyklos kūno kultūros mokytojas, socialinis pedagogas Vaidas Jasevičius