Susipažinkite su Andrew Wardu, Turnerio mokykloje Kanzase dirbančiu ispanų mokytoju, dar vadinami senjoru Wardu, rašo „BuzzFeed News“. Jis mokykloje žinomas todėl, kad kiekvieną pamoką pradedu entuziastingu pasisveikinu „Buenos dias“ (ispaniškai – labas rytas; sveiki).

Rašoma, kad šį kovą dvi jo mokomos mokinės, Bella Gordillo ir Taylor Rios, nusprendė slapčia kiekvieną dieną filmuoti jo išskirtinį pasisveikinimą ir tuomet juos sumontuoti į vieną filmuką.

„Pagalvojau, kodėl neįrašinėjus to visą paskutinį ketvirtį ir nepadovanojus jam metų pabaigoje?, – T. Rios sakė „BuzzFeed News“. – Bella pagalvojo, kad tai gera idėja, tad taip ir nutiko.“

Paskutinę mokslo metų dieną klasėje dvi abiturientės nustebino mokytoją filmuku. Pats A. Wardas „BuzzFeed News“ sakė, kad jį pamatęs, „tikriausiai paraudonavo trimis atspalviais“.

„Spėju, kad jie visą laiką filmavo, o tuomet sujungė jų mėgstamiausius epizodus, – sakė jis. – Pabaigoje aš lyg ir supratau, kad jos mane filmuoja, bet nežinojau, ką darys su medžiaga. Todėl tai tikrai buvo siurprizas.“

Mokytojo teigimu, jo kasdienis pasisveikinimas su mokiniais natūralus – taip jis nori nustatyti pamokos toną ir kiekvieną pamoką pradėti su šypsena. „Noriu, kad mokinių patirtis būtų gera ir jie mėgautųsi besimokydami“, – sakė A. Wardas.

Pasak vienos iš filmuką padovanoti sugalvojusių mokinių, mokytojas, jį pamatęs, visą laiką juokėsi ir dėkojo. T. Rios sakė, kad A. Wardas – šaunus mokytojas, su kuriuo galima pasikalbėti, jei kyla kokių nors bėdų. „Jis kaip draugas, tik suaugęs“, – mokytoją gyrė mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)