5–6 klasių berniukai prie teniso stalų varžėsi po pamokų. Dalyviai turėjo sužaisti tarpusavyje. Visą popietę vyko labai atkakli kova. Įveikęs visus varžovus, jau ketvirtus metus iš eilės, turnyro nugalėtoju tapo šeštokas Daugantas Pauliukonis, antrą vietą iškovojo taip pat šeštos klasės moksleivis Ignas Menkevičius, trečia vieta atiteko penktokui Astijui Kočiubaičiui.

7–8 klasių berniukai stalo tenisą žaidė visą popietę. Ir tik po labai įtemptų varžybų paaiškėjo pirmos vietos laimėtojas, septintos klasės moksleivis Ramūnas Vitkauskas. Antrą vietą iškovojo aštuntokas Karolis Ramanauskas, trečias turnyre liko taip pat aštuntos klasės moksleivis Lukas Ivanauskas.

9–10 klasių moksleiviai (vaikinai) prie teniso stalų varžėsi keletą valandų. Vyko arši, bekompromisė kova. Trys dalyviai surinko vienodai taškų. Todėl buvo skaičiuojami laimėti ir pralaimėti setai. Pagal setus Kornelijus Pauliukonis užėmė III vietą, o Manto Krivonio ir Dominyko Vitkausko setų santykis ir vėl buvo lygus, todėl teko žaisti lemiamą setą. Po jo ir paaiškėjo šių varžybų nugalėtojas – Mantas Krivonis, antrą vietą užėmė dešimtokas Dominykas Vitkauskas.

Turnyro, skirto Vasario 16-ajai paminėti, prizininkai apdovanoti medaliais ir diplomais, visiems turnyro dalyviams įteikti dalyvio sertifikatai. Už apdovanojimus norėtume padėkoti turnyro rėmėjui (globėjui) Krosnos klebonui Juozui Klimavičiui.

Kūno kultūros mokytojas, soc. pedagogas Vaidas Jasevičius