Šie metai rengino organizatoriams neeiliniai - praėjusiais metais trankiai užbaigtas penktą kartą surengtas projektas Misija S, taigi šie – visiškai nauja pradžia. Naujasis projektas nesikuklindamas rėžia – prasideda (R)EVOLIUCIJA! Pavadinime užkoduota ne tik pokyčių visuma, nustebinsianti renginio žiūrovus , tačiau ir jauno žmogaus maištas, prieštaravimas nusistovėjusioms normoms bei taisyklėms.

Pirmojo projekto pavadinimas – (R)EVOLIUCIJA:13. Ką slepia šis mįslingas pavadinimas? Šiuolaikinio žmogaus savybės dažnai apibūdinamos remiantis zodiako ženklų aprašymais. Dauguma jų – stereotipai: „Valdingas kaip liūtas; tikra pedantė – tikriausiai mergelė; namisėda – taip jau būna su tais vėžiais“.

Tačiau ar iš tiesų XXI – ojo amžiaus piliečio, emancipuotos asmenybės, tobulėjančios kasmet, kasdien ir kas valandą apibūdinimui pakanka per tūkstantmetį susiformavusių nuomonių? Čia ir vyksta (R)EVOLIUCIJA - atsiranda 13-as zodiako ženklas. Koks jis? Ar labai jis skiriasi nuo įsigalėjusių stereotipų? Ir ar kiekvienas žmogus gali būti jam priskiriamas?

Atsakymus į šiuos ir visus kitus klausimus, iškylančius galvojant apie paslaptis, gaubiančias (R)EVOLIUCIJĄ:13 gaus kiekvienas žiūrovas, apsilankęs renginyje, kuris vyks lapkričio 28 d., ketvirtadienį, 19.00 val. Klaipėdos naktiniame klube „Dr.Who“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)