Iki mokesčių uždirbu 1300 eurų, o jūs atimate tuos 500 eurų! Kiek lieka – 800 eurų? Pala pala, tada 300 eurų už nuomą, komunaliniai mokesčiai, nes už vandenį, šilumą tenka sumokėti kone 100 eurų. Išeina, kad vėl lieka 400 eurų. Pala, o kur dar maistas, kurį reikia pirkti. Ar aš koks valkata, kad turiu pirkti dešrą ar duoną už 0.29 eurocentus? Jei tvirtinate, kad algos kyla, tai kelkite taip, kaip buvo prie lito. Man 22-eji metai, litas tikrai buvo geriau. Valdžia tik mulkina, kad bus geriau ir pragyvenimo lygis kyla.

Dar palaukite, jau ne visi tikės jūsų pažadais. Kiek jau metų žadate geresnį gyvenimą Lietuvoje? Kiek jau metų tai žadate ir nieko? Cigarečių pakelis „L&M“ mėlynas kainuodavo 3.75 Lt, o dabar kainuoja 3.75 Eur ir jūs sakote, kad viskas gerai?

Nueini į parduotuvę ir supranti, kad nieko negali įpirkti. Ar jūs manote, kad tai galima laikyti gyvenimo gerėjimu? Ar jums ne juokinga? Mokame 500 eurų valstybei už nieką!

O kas yra privalomas sveikatos draudimo mokestis? Atseit, moki ligonių kasoms? Tačiau nueini pas daktarą, apžiūri, bet reikia papildomai mokėti, kad vėliau apeitum visas procedūras? Lietuva, kas tau yra? Ar viskas gerai mūsų karalystėje?

Sėdi tokie atseit išsimokslinę žmonės, kurie nieko nesupranta, kai patys uždirba kokius 5000 eurų. Televizijų eteriuose sau ramiai postringauja apie mūsų šalyje tariamai gerėjantį gyvenimą.

Jaučiuosi taip, kad dirbu ir dirbu, o visokie mokesčiai atima viską ir kad nėra prieglobsčio Lietuvos žmonėms. Nebegaliu, apėmė gilus beviltiškumo jausmas. Taip ir tyliai taikstomės su visa šia netvarka.